Kjedelig nøtteblanding -karakter 2,5

Kjøpte en pose nøtter med bær i Sverige. Den sto ikke til forventningene i det hele tatt. Den smakte rett og slett kjedelig!!! Ikke kast bort penger på å kjøpe denne blandingen. Da kan du like gjerne kjøpe en pose peanøtter :/ På en karakterskala fra 1-6 hvor 6 er best får den 2,5. Ikke akkurat bra, men for en person som liker fargen lilla ser det jo spennende ut uansett! 🙂 🙁

Kjedelig nøtteblanding

God natt!

Publisert under Hverdagsliv, Karakterer til ulike matvarer/produkter

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!