Lille julaften – som en helt vanlig dag!

Jeg har ikke så mye julefølelse i år! Det nærmeste jeg kommer er en svibel på kjøkkenbenken som lukter jul.
Mulig julefølelsen kommer imorgen??

Igår var jeg og Fred på besøk hos en kreativ og kunstnerisk person som liker å hente utklipp fra gamle bøker. Én av pakkene ble pakket inn med utklipp fra en gammel skibok…….med noen rare råd;


Utklipp nummer to må ha vært en tulleliste siden det var helt fjerne råd – men det rare var at det ikke stod at det var en tulleliste???!!!
Fant du forresten det rare i utklipp nummer én?

En søndagshandel for å handle grønnsaker har vi hatt idag også 🙂 Hva er vel en søndag uten frukt & grønthandel? For oss er det en hyggelig søndagsgreie! 🙂

Masse mynte fra Marokko:

Pakistansk gulrot – helt annerledes i farge og smak (ikke så søt som den vanlige vi spiser i Norge)

Og et passe digert granateple;

Noe jeg lenge har hatt lyst til å teste ut er is av sauemelk;Iskremen kostet 25,- for 120 ml. De hadde større pakninger også (som selvsagt er billigere pr. 100 gram) – men hva er vitsen med å kjøpe noe som er billigere pr. gram, bare for å spise mye mer enn man trenger eller har godt av???
Jeg hadde forventet at iskremen skulle ha en sterk smak – og ble overrasket over at den faktisk smakte som vanlig is??? Litt skuffet faktisk, for det var ikke så spennende som jeg hadde forventet! Hva var poenget med å lage denne iskremen? Var det å lage en iskrem til de som ikke tåler kumelk – og som smaker mest mulig likt? Eller var det å lage en iskrem som smaker sauemelk? Uansett – hvis du er ute etter en erstatning for vanlig iskrem er dette en kjempegod erstatter siden ingen vil legge merke til at det ikke er laget av kumelk. Men er du ute etter en artig smaksopplevelse vil jeg ikke påstå at du får det! Og det var der jeg ble skuffet, jeg ville jo ha noe som smaker annerledes enn alt annet….

Om jeg skulle gitt dette en karakter vet jeg ikke helt hva jeg skal gi – hehe jeg får heller kjøpe en av hver smak og teste skikkelig 🙂 🙂 for det smakte jo ikke dårlig! 🙂

Julaften imorgen – lykke til med julefølelsen!
Kos dere masse 🙂 🙂

Publisert under Grønnsaker, Hverdagsliv, Karakterer til ulike matvarer/produkter

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!