Nytt år helt uten forsetter

Det starter et helt nytt år hvert eneste sekund – i teorien – alt kommer jo an på når man setter et startpunkt…..
Det å ha nyttårsforsetter droppet jeg for mange år siden!
Jeg har derimot noen ønsker for det nye året, og det er at jeg skal ha færre arbeidsoppgaver så jeg kan trene skikkelig! Der er jeg jo på vei siden jeg skal selge Yorktest Nordic 🙂
Som en følge av det håper jeg at jeg skal få trent mer og eksperimenter mer med nye matretter – det er jo tross alt det deler av jobben min handler om.

Min og Freds romjulsmat:

Har du det travelt og helst vil ha varm mat kan du lage til noe på få minutter! Alt du trenger er en pakke «Finest» – laksefilet + en pakke «Findus» Thai wok + grøvbrød/bønner/linser/eller også kanskje litt pasta?
Thai woken varmes først i en panne så tilsetter du laksen og lar laksen varmnes opp – FERDIG! Trenger ikke engang tilsette salt eller krydder. Enklere enn dette blir det nesten ikke! Og det smaker bra!
På bildet ovenfor er det akkurat det vi har laget, laks + thai wok + hjemmelaget brød + cherrytomater 🙂

Nyttårsaften:
Her er et helt annet bilde med is og kransekake.. Siden det ineholder egg og melk spiste jeg ikke noe av dette 🙁

Og hvis du tror jeg hadde fri idag? Ha – tro om igjen! Har jobbet i flere timer med å organisere en ting for Fred!

Godt nyttår!
Hvis jeg skulle komme med ett råd som kan hjelpe deg litt bedre gjennom året?? Bare ett? Ikke vær redd for alt som heter karbohydrater – det finnes så mange ulike matvarer som har sunne karbohydrater. Spis mer helkorn og bønner og linser istedenfor brød, hvit pasta og og mye kjøtt! Og legg det helst i bløt noen timer eller over natten før du koker det!

Igjen – Godt nytt år

Publisert under Hverdagsliv

1 comments on “Nytt år helt uten forsetter

 1. Harald Borge on said:

  Hei.
  Leste litt i bloggen din her om din Oil4Life test i 2010 !!
  Lurte igrunn på om resultatet av testen var som forventet, og om oljen du tok hver dag i 120 dager fungerte som den skulle på din fettsyre balanse bl.a.
  Jeg spør deg om dette, da jeg gjerne vil ha tilbakemeldinger på produktet som jeg selv bruker og markedsfører.

  Mvh Harald B.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!