Yoghurt av sauemelk – karakter 6!!!

Vet jeg lovte dere oppskrift på chiapudding…..det kommer…

Var en tur på Maschmanns matmarked idag. Fred hadde fri og det er jammen ikke ofte vi har kunnet være ute sammen på dagtid på en lørdag.
Jeg ønsker å se på nye matvarer og se hva som finnes. Denne butikken er den kuleste jeg har sett på lenge!
Noe jeg lenge har lurt på er hvor man kan få tak i yoghurt laget av geitemelk. DET MÅ DA FINNES!! Hvorfor skal alt være basert på de forbaskede kuene??? Det sier jo jeg fordi jeg ikke tåler kumelkprotein, men sauemelk- og geitemelkprotein er null problem for meg! Noen tror matintoleranser for mange er innbilning. Da skal jeg ha en god forklaring på hvorfor Fred alltid kan avsløre på huden min at jeg har fått i meg kumelkprotein (om det skulle skje, for det har skjedd mange ganger – spør han alltid: «hva har du spist Tina?»). Det må sies at jeg ikke har en skummel kumelkproteinallergi som gir alvorlige symptomer. Mange som har kumelkproteinallergi må også holde seg unna protein fra sauemelk og geitemelk. Det vet du nok sannsynligvis selv dersom du har melkeproteinallergi!

Men, tilbake til dagens NYDELIGE FUNN….
Yoghurt av sauemelk 🙂 KARAKTER 6 på smak! NYDELIG!!!!! Tines yoghurt naturell er smaksløs i forhold til denne!
Skal ikke påstå at det var billig! Det kostet nemlig nesten 100,- kroner for 0,5 kg. Oups! Men gjett om det var verdt alle pengene! Det synes iallefall jeg! Jeg vil heller kjøpe mindre dill dall, dingser og ting jeg ikke trenger for deretter å kjøpe DEILIG mat som gjør hverdagen herlig!

Jeg synes dere må teste ut denne yoghurten!

Heia Maschmanns på Skøyen!!!

Publisert under Ingredienstips, Karakterer til ulike matvarer/produkter, Produkttips

2 comments on “Yoghurt av sauemelk – karakter 6!!!

  1. Spennende, tror jeg må komme meg dit snart!!!

  2. Tina Hamelten on said:

    Nydelig butikk! Anbefaler en tur dit!

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!