Lycium Barbarum nå tillatt å markedsføre og selge! Det er gojibær…

For en god stund tilbake fikk jeg et nyhetsbrev fra mattilsynet om at Gojibær var tillatt å markedsføre og selge. Datoen for godkjennelse var 17.11.2009
Bæret hadde da vært til salgs lenge. Jeg har rukket å spise meg lei av bæret. Det var en dag jeg spiste for mye av det samtidig som jeg spiste veldig rart…… og ble uggen 🙁 :(. Etter den dagen har gojibær ikke blitt det samme for meg. Jeg klarer det liksom ikke lenger…
Men til dere som ikke har overspist gojibær; det er sunt, det er lovlig og det er sånn passe godt (jeg synes det er litt rart…) og dere burde prøve det!


(Bilder tatt fra www.sanabona.no) Dette er gojibærene som selges i nettbutikken til Sanabona. For å lese mer om bærene kan dere lese her

Publisert under Diverse

4 comments on “Lycium Barbarum nå tillatt å markedsføre og selge! Det er gojibær…

 1. Ellen Øksnes on said:

  Hei. Har nettopp kjøpt en sånn plante.
  Smaker bærene som noe annet kjent?
  Hvordan tørker du bærene?

 2. Tina Hamelten on said:

  Hmmm?? Jeg kjøper dem ferdig tørket. Hilsen Tina

 3. Pernille on said:

  Hei, Ellen!
  hvor fikk du kjøpt planten? Jeg vil også ha en ;-). Var den dyr?

  Pernille

 4. Tina Hamelten on said:

  Oi! Jeg har ikke kjøp planten, kun bærene 🙂

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!