Søndagen min

Idag var jeg med mannen min på jobb. Gøy å være med på tv-opptak 🙂

Her er resten av musklene mine, de som er igjen etter lite trening siste tiden 🙁 🙂
Jeg har et kamera i baklomma 🙂


@

Vi tok en pause i slottsparken med en noe annerledes lunsj som bestod av nøtter, paprika og dadler. Nøtteblandingen: pistasjnøtter, skåldede mandler, valnøtter, makadamia og ristede mandler. Favoritten må være de ristede mandlene. Åh, de er gode! Kjøper dem og de andre nøttene på Carl Heftye på Karl Johan. Jeg har sagt det før, men vil du ha gode nøtter må du ta en tur dit. De beste pistasjnøttene jeg vet er kjøpt der. En pistasjnøtt er IKKE en pistasjnøtt.


Jeg skal hjelpe ei som heter Signy med kosten og hvilke matvarer hun bør spise. Hun skal i en 3-månedersperiode ikke spise melkeprodukter, ikke gluten og ikke sukker. Jeg vet hun har «sprekkt» allerede. Vet du hva Signy, det er helt normalt å «sprekke»! Så det så! Broren min fortalte engang at han hadde kjøpt en kebab. Han måtte gjøre et ærend som førte til at kameraten måtte holde kebaben hans. Saken var at han som måtte holde var vegetarianer. Når broren min var ferdig, var ikke kameraten vegetarianer lenger 🙂 🙁 🙂 🙁

Vil dere følge Signy kan dere se bloggen hennes her.

Jeg har laget masse informasjon om hva man skal spise for å få i seg de næringsstoffene man vanligvis får fra melk og kornvarer. Kommer, kommer men ikke idag.
Nå skal det slappes av!

Publisert under Hverdagsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!