Ingen kjære mor!

Det er kaldt og jeg har mest lyst til å sitte inne, slappe av og spise! Men, jeg skal få på meg treningsklærne og dra ivei……..
Jeg fikk testsettet for fettsyretesten idag 🙂
Ikveld skal det testes og dere skal få se pakken, hva som er i og hvordan det gjøres!
Jeg gleder meg allerede til å motta resultatet (selv om jeg ikke har sendt avgårde testen enda …).

Nå er det bare å hoppe idet!!!!! Eller å løpe fra det 🙂 Det blir ikke sprint, men «drag» idag 🙂 siden været er vrangt 🙁

Publisert under Treningsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!