Løpe sprint idag?

Da jeg våknet syntes jeg bilene hadde en litt spesiell lyd…..
Regnet det? Hvordan skulle det da bli med dagens sprittrening ute? Ikke kult å løpe sprint ute hvis det reger og er kaldt! Så tittet jeg ut av vinduet og så at, neida, her regnet det ikke, det SNØDDE!!!! På yr.no står det at tempen skal være 6 plussgrader når vi skal trene etterpå….. Får høre hva treneren sier. Jeg skulle ønske vi kunne trene inne!!!!!


Bildet er hetet fra www.racemates.com

Publisert under Treningsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!