Vær forsiktig når du flytter et bord!

Fra nå skal jeg være mer forsiktig iallefall! Jeg var ikke uforsiktig, jeg gjorde vel egentlig bare det som var naturlig, nemlig å løfte i det ene beinet. Bordet var tungt og før jeg visste ordet av det dundret det til i haken. Borden som sikkert veide 50 kg «slapp tak» i bordbenet, eller skal vi si at bordbenet slapp tak i bordplaten ?? Ikke godt 🙁 🙁 stolbeinet av metall suste rett inn i haken min. Jeg er så glad det ikke traff tennene! Så vær forsiktig, plutselig er det noe som løsner det du ikke forventer at det skal løsne.

En «gåte»! Hva i all verden er det som er på bildet??????
Jeg hadde ikke tenkt til la dere gjette, for jeg skulle egentlig bare si hva det er, men siden jeg er skikkelig glad i gjettelek setter vi igang!!! Hehe……noen som tror de vet hva som er på bildet? Nå er jeg spent! Hvis noen klarer det fortjener de faktisk en premie. Hm…hva skal det bli?? Må tenke litt på hva premien skal være faktisk!

Premien er klar!: Den som klarer å gjette/finne ut hva som er på bildet skal få en gratis næringsberegning av kosten sin + kommentarer til beregningen selvfølgelig! Den som vinner må da gjøre en kostregistrering så det er litt egeninnsats i premien! 🙂

KLAR FERDIG GÅ! Nå er jeg spent

Svarforslag kan sendes til denne e-posten: tina@hamelten.no

Lykke til alle sammen 🙂 🙂 🙂

Publisert under Diverse, Gjettekonkurranse

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!