Sykkelen min er DØD!

Jeg synes der er trist, men hallo?, det er en samling metallbiter av ulik størrelse og form som er satt sammen!
Idag gikk den på dynga sammen med diverse andre ting. Vi skulle være effektive og være på søpla kl. 07.00 for å slippe kø. Vel, før halv syv kommer mann og mor dansende inn på soverommet til en trøtt og «ikke lyst til å stå opp- Tina»………De var morgenfugler og i 100 begge to, mens jeg som ikke liker å legge meg er mer i farta på kvelden! Da starter jeg med klesvisning mens de har mest lyst til å gå og legge seg 🙂 🙂

Vi ankom gjenvinningsstasjonen og så at området for privatavfall ikke åpnet før 10.00. Ehhhhh, det hadde ikke vi tid til å vente på!!! Da er det kjekt med en vakttelefon som forteller deg hvor man kan levere istedenfor.

Det er vemodig for denne sykkelen har vært FANTASTISK god! Det VAR en «DBS intruder – 102» hvis jeg ikke husker feil. Den har jeg syklet til universitetet på både sommer og vinter, helt ned i -18!!! Da gikk jeg på apoteket og kjøpe kuldekrem 🙂 for da var det kaldt!

Denne sykkelen har jeg syklet på mange turer i oslomarka og hit og dit. Husker jeg syklet en lang tur 1. juledag for en del år tilbake. Det var deilig det! Kan jo ikke bare sitte stille i jula heller! 🙂

Jeg har en nyere sykkel, men den er ikke så god som denne. Samma det, jeg kan ikke dra på langturer som jeg gjorde før uansett. Skal jeg trene sprint kan jeg ikke motarbeide meg selv ved å sykle langturer!

Melodien dere kommer til i linken under er en god sang til dette øyeblikket: Benny Andersson- öppna alla grindar

Publisert under Diverse, Treningsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!