Bærplukking

Rips, solbær, bringebær, stikkelsbær og isbergsalat 🙂

Ikke hver dag man kan plukke dette! Jeg storkoste meg!


Vi kunne selvfølgelig ikke putte et eneste bær i vår egen fryser da den fortsatt står hos leverandøren. Tirsdag 17. august blir en merkedag! Da skal vi, etter 2,5 mnd, igjen ha kjøleskap og fryser. Slipper iallefall å gå så ofte i butikken når man har kjøleskap.

Ofte synes jeg rips smaker bedre enn solbær, men igår smakte solbærene bedre enn ripsen??
Solbær er godt for huden din, ikke bare p.g.a c-vitamininnholdet , men også p.g.a innholdet av flavonoider som bidrar til å beskytte mot at bindevevsproteiner brytes ned. Dette er en god grunn til å spise solbær. Men spis de rene da, ikke som solbærsaft som inneholder masse sukker som bidrar til at bindevesproteinene blir mindre elastiske!

Forresten var det første gang jeg plukket isbergsalat. Det er så deilig å komme nærmere naturen.

Imorgen starter snekkerne med å ordne opp i leiligheten vår. Det blir herlig! Neste helg har vi SOFA og et ordentlig GULV.

Til dere som vant konkurransen med fiken og makadamianøtt: så fort leilighetene er iorden setter vi igang med gevinsten deres!

Kos dere i sola og det flotte badmintonværet! jeg regner med at jeg skal spille idag, for det er sjeldent det er såpass vindstille……

Publisert under Finere hud, Hverdagsliv

2 comments on “Bærplukking

  1. Elin on said:

    Her skulle jeg gjerne vært og plukket godsakene sammne med deg. Såfremt de var dyrket økologisk så klart 🙂

  2. Tina Hamelten on said:

    🙂 De var nok ikke sprøytet med noe 🙂

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!