Problematisk å være baker i passkontrollen??

Hmm, hvem tenkte vel på det? Ikke jeg iallefall!
Så hva er likheten mellom:

(Bilde hentet herfra)

og:


(Bilde hentet fra www.bygg.no)

Noen gode forslag?

Sitat fra artikkel på www.dinside.no
– Akkurat nå er fingeravtrykk den beste måten vi kan klare å identifisere et individ på. Men på noen mennesker er det ikke like effektivt. Bakere og murere pleier ikke å ha like tydelige fingeravtrykk, ettersom de karakteristiske virvlene ofte forsvinner,

hmmmmm, murer overrasket kanskje ikke så mye, men hvilke harde råvarer er det bakeren jobber med? Mel? Helkorn? Frø? Nøtter? Melis? jajaja 🙂 🙂 🙂

Publisert under men gøy

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!