Kjøkkenet

Her er et slags øyeblikksbilde fra kjøkkenet vårt 🙂 Syntes det så så koselig ut at jeg måtte ta et bilde og legge på bloggen!

I ettermiddag og kveld har vi vært i bryllupsfest. Jeg storkoste meg!

Søndag må vi en tur til Øverland, savner faktisk stedet! Da er det bare å legge seg til å sove i fantastisk temperatur og koselig lyd fra biler som kjører på våte veier, ja jeg liker faktisk det….Og regn når man skal sove er utrolig koselig!

God natt 🙂

Publisert under Hverdagsliv

One comment on “Kjøkkenet

  1. lovelyliller.com on said:

    Så flott organisert! 😀

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!