Her kan du se hvilke matvarer du skal prioritere når du bytter over til økologisk

Skal du bytte over til økologisk, men har ikke penger til å bytte helt? Da skal du se på disse listene! Matvarene på denne første listen er de matvarene du skal prioritere å kjøpe økologisk, de på liste nummer to kan du vente med 🙂

Disse matvarene kan du selvfølgelig velge økologisk, men prioriter de på listen over.

Listene er hentet herfra

Publisert under Ernæringstips, Økologisk mat

1 comments on “Her kan du se hvilke matvarer du skal prioritere når du bytter over til økologisk

  1. lovelyliller.com on said:

    jeg spiser MYE sprøytet paprika :/

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!