Nåløyet 2012 – travel januar!

Tirsdag skal jeg på nåløyet 2012! Antrekk?? Men jeg gleder meg!

De har i år samarbeid med Fretex og de oppfordrer alle til å ta med seg et plagg og gi bort. Ja, gjerne det! Jeg har i dagesvis sjauet og kastet. Jeg startet med å rydde plass i klesskapet. Esker hadde «sneket seg inn i gulvet i klesskapet»…. Deretter ryddet jeg masse i kjelleren og frigjorde masse plass og gav bort rør og plank og var på søppelfyllingen. Så flyttet jeg ut av et lagerlokale og bar masse masse masse frem og tilbake.

Hvor ble det av ernæringen?? Vet du hva – her har det ikke vært mye ernæring bortsett fra at jeg har spist! Jeg har ikke laget mat, jeg har såvidt lest om mat og jeg har ikke tenkt så mye på mat.

Det jeg har gjort er å fly frem og tilbake og sjaue og ordne alt mulig rart. Det å få sitte i fred og ro på kontoret, som jeg fredag fikk lov til i 2,5 timer var ren luksus! Jeg var så sliten i kroppen at da jeg endelig fikk kommet meg på trening ble jeg sliten i fingrene av å holde trene! Sliten i FINGRENE – ikke musklene !!!

Men igår laget jeg en smoothie! spinat – havremelk – valnøtter – tørket aprikos – hvetegress – kiwi— JIPPI endelig 🙂

Det er liksom litt vanskelig å skrive om ernæring når det ikke har vært på timeplanen min ting som handler om ernæring, i januar vel og merke!

Jeg var også på lansering av ny Pradatelefon 19. januar:

Så nå er jeg i en avslapningsfase hvor jeg skal samle energi og konsentrere meg om noen få prosjekter før jeg setter igang nye 🙂

Man skal jo ikke gape over for mye heller!!!

Nå skal jeg bare sitte inne og kose meg 🙂 🙂

Publisert under Diverse

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!