Begeistringsdagen for økologisk mat

Faktisk burde man hatt mer begeistring for økologisk mat i Norge når man ser hvor mye mer de selger av det i Danmark……..
Hva er det vi kjøper??
Jo, vi kjøper drømmer ++ som dere kan se på neste bilde.

Her er alle foredragsholdere på scenen for en avslutningsrunde med spørsmål og kommentarer!

Produkter fra Scott gård


Løk gård satser på jordskokkproduksjon. Artig navn på en gård 🙂


Jeg smakte dette produktet usukret - nam, skikkelig solbær!Norsk øl - småskalaTjukkmelk med blåbær - fra rørosmeierietServering etter foredragsdelen


Eplemost med rips!


Dette var rotfruktsuppe/saus med kokosmelk. UTROLIG GODT! Denne er ikke ut på markedet enda. Produseres på sanngrunn

Det var artig å delta på begeistringsdagen 🙂 Holli Mølle var der og gjett hva jeg fikk tilbud om!? Joda, jeg skal få en bit av en surdeig som visstnok skal ha «levd» i 30 år. Det er kult! Surdeigsbrød er sunnere enn brød med gjær som bakes hurtig. Hvorfor? Jo, fordi næringsstoffene tas bedre opp i kroppen. Og igjen, hvorfor det? Jo fordi man har redusert fytinsyren…og slik kan man fortsette, men ikke ikveld. Jeg har begynt å lese mer om denne fytinsyren, som vi selvfølgelig har lest og lært om før, men jeg skal lære flere detaljer nå. Gleder meg til det!

Hadde årets første sykkeltur i dag, til Øverland. Det var jo altfor lett!! Jaja, da var jeg ikke i så veldig dårlig sykkelform likevel!

Ha en fin uke 🙂

Publisert under Diverse, Økologisk mat

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!