Grønnsaksorkesteret!

Bildene i forrige innlegg er tatt fra denne filmen. Jeg syntes filmen jeg fant her er litt kulere, men se gjerne den andre filmen også 🙂

Det å velge grønnsaker får en helt annen betydning for disse menneskene!
Det er uansett viktig å velge gode råvarer, men disse er de eneste jeg vet om som velger grønnsaker basert på hvilken lyd de skal gi.
Ja, bortsett fra disse to da!


Bildene er tatt fra www.flutenveg.com og her kan du lese mer om hvor mye arbeid det er for disse å lage en «panfløyte».

Morsomt ikke sant?!

Publisert under men gøy, Sprø greier

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!