Den deilige søndagen – og den kvisete mandagen

Her er flere bilder av den deilige søndagen på en gård….
Suppen spiste jeg 1 skje av, men det skulle jeg tydeligvis ikke gjort – for dagen etter eksploderte huden min med kviser, og det var ikke småtteri!! De er stort sett borte nå, men fy det var ikke gøy! Jeg trodde at den kun skulle gi meg litt ruglete hud (som jeg tenkte jeg kunne leve med), men det eksloderte jo 🙁 🙁
Jeg vet mange mener at det man spiser ikke har så mye med huden å gjøre. Hvor de har det fra forstår ikke jeg! Her hos meg vet jeg godt at det jeg spiser påvirker huden voldsomt. Jeg kan spise meg til ruglete, kvisete, rødmusset hud på kort tid! Men jeg har stort sett ikke lyst til å gjøre det selvfølgelig. Nå er huden min ganske bra igjen 🙂 🙂
Når jeg spiser rett og har fin hud så ser jeg yngre ut enn jeg ville sett ut om jeg spiste feil. Nå er jeg ikke så veldig gammel, men det er greit å ikke spise på seg 7-10 år ekstra!

Publisert under Hverdagsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!