Jordbærplukking

Igår ringte jeg to gårder for å finne ut om de hadde selvplukk at bær. Først ringte jeg Frogner gård på Skui. De startet ikke seongen før ca. 18. juli. De har bringebær, solbær, kirsebær og rips!! Så ringte jeg Aaby gård i Slemmestad, som heldigvis hadde åpent for plukking!
24 kr. pr. kg jordbær når du plukker selv! Jeg synes litt synd på jordbærbøndene i år. Det er så mye regn og så lite sol. Det var mange råtne bær 🙁 🙁 Men, men slikt må man vel regne med – at sesongene varierer!Fred: skynd deg – jeg kan ikke stå her lenge…..


Etter jordbærplukkingen dro vi til Oslo og kjøpte 3 kasser mango og litt andre greier vi ikke klarer oss uten; persille, løk, tomat!

Nå sitter jeg og nyter musikk – noen naboer er bortreist og noen er på jobb = Tina kan spille høy musikk 🙂 🙂 Trenger bare et bedre stereoanlegg!!
Ha en fin uke 🙂

Publisert under Hverdagsliv

2 comments on “Jordbærplukking

 1. Nora on said:

  Fantastisk! Hva er åpningstidene på Aaby gård på hverdager? 😀

 2. Tina Hamelten on said:

  Hei!

  Tror det er best du ringer dem for å høre om den aktuelle dagen du ønsker å dra dit 🙂 🙂

  Aaby Gård
  Slemmestadveien 210
  1392 Vettre
  Tlf: 66 78 24 71

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!