Tørket aprikos

Tørket aprikos er en næringsrik matvare! Jeg bruker det i smoothie og som snacks.
På bildet under ser dere to typer tørket aprikos…..den ene tørket bedre 🙂 Og med MYE bedre smak. Den lille tørkede aprikosen er sååååå god!

Posen den ligger i er enkel og ikke fancy, men det er innholdet som teller. Hvis jeg får valget mellom denne tørkede aprikosen i en kjedelig pakning eller den mørke aprikosen i en fancy pakning????? Hva skjer? Jeg velger den lyse!

Dere bør gå i innvandrerforretninger for å skaffe denne aprikosen. De vanlige forettningene har det nok garantert ikke!

Publisert under Produkttips

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!