Hvordan er formen?

Har du noen ganger følt deg skikkelig ute av form? Det har iallefall jeg og sikkert de fleste av oss i perioder av livet! Kult, nei!! Når man kjenner av stekepanna av jern blir tyngre og tyngre og man ikke spretter opp trappene lenger…….. På tide å ta tak i situasjonen? Kanskje du vanligvis ikke spretter opp trappene eller bruker jernpanne, men du har helt sikkert ditt eget mål på hva som viser at formen begynner å tape seg.
Mina Hadjian har nå bestemt seg for å få et sunnere liv. Denne uken starter vi med ulike tester for å se hvordan formen hennes er. Jeg tenkte å bli med på noen av testene blant annet kondisjonstesten, men treneren sa at det kunne jeg bare glemme!!! Så sorry Mina, den må du slite deg gjennom alene 🙂 🙂

Publisert under Hverdagsliv, Treningsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!