Top model 2009: backstage

Det har vært en innholdsrik lørdag. Etter kurs idag, jeg skal gi dere oppskrift på enn sinnsykt god dessert uten melk og gluten!, var jeg på jernbanetorget. Backstage hilste jeg på noen av modellene. De er kjempehyggelige, og med sko med heler ganske mye høyere enn meg i lave sko 🙂
 
Mannen min hjalp alle modellene med øyenbryn igår og idag. Gjett om de var overrasket over hva han kunne gjøre! og hvor forandret de ble!
 
 
 
Meg og Martine fra Top model.
 
 Ha en god lørdag videre
 
 

Publisert under Hverdagsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!