2010

Ja, da var to januartreninger unnagjort. Deilig med hverdag igjen!!! Nyttårsforsetter?? Absolutt ingen! Det begynner jo ett nytt år hvert eneste sekund.
Det er så deilig med en fungerende blogg igjen og et personlig design. Det er masse jeg ønsker å skrive om :), alt fra når man bør ta ulike kosttilskudd til hvordan de produserer lomper på en lompefabrikk til hvilke sunne matvarer man kan kjøpe mye rimeligere i sverige.

Jeg har skrevet om Pak Choy tidligere. Har spist masse dampet bok choy i det siste. Det er en god kilde til kalsium da opptaket fra denne kålplanten er god 🙂

Fra 1. Januar skal jeg lage en oversikt over hvor mange ganger jeg får tilbudt/servert/tilgang til kaker/kjeks/brus/godteri. Du skjønner sikkert hva jeg mener. Jeg gjorde det samme for noen år siden, men ga opp da det var så ofte. Uansett hvor man går får man tilbud om noe godt og usunt! Det er hardt å stå imot hver gang så det er jo ikke rart at det er vanskelig for mange å gå ned i vekt.
Skulle ønske det ble en stor forandring slik at man setter frem sunnere valg……….

Ha et flott 2010! Jeg gleder meg 🙂

Publisert under Hverdagsliv, Ingredienstips

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!