Trene ute nå?

Ser ikke dette deilig ut? sjø og grønne fjellsider? Der og da kunne man trent ute!
Egentlig er torsdag utetreningsdag for meg, men ikke i verden om jeg trer på meg 3 lag bukser og 3 lag gensere + jakke for å løpe «sprint» ute.
Siste utetreningsdag for meg var 23.desember.
Så turen går til Bislet stadion eller Ekeberghallen for min del denne ettermiddagen.

Har bestilt og mottatt en spennende dvd som handler om personer som har fått sine liv endret p.g.a. endret kosthold. Filmen heter «Mat?» Det er et spørsmål vi kunne stille oss. Er alt vi putter i munnen vår bra for «meg». Vi er ulike individer og ulike matvarer har ulik virkning på oss. Tenk bare på de som har cøliaki. Ikke alle må holde seg unna gluten, men cøliakere må. Tenk på personer med laktoseintoleranse som ikke tåler melkesukker.

Jeg gleder meg til å se filmen og dele litt av innholdet med dere! Denne filmen dreier seg om litt mer uvanlige reaksjoner på mat.

Ha en fin torsdag videre!

Publisert under Hverdagsliv, Treningsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!