Jippiiiiiiiiii! Ny pers :) :)

På trening idag ble det ny pers i å løfte min egen kropp. Utrolig gøy! En ukjent gutt på trening var så førnøyd så han ga meg high-five og var tydelig førnøyd med prestasjonen min. Det var jeg også og er det fortsatt 🙂
Det henger noe i taket som man kan ta tak i for deretter å løfte opp kroppen sin.
Jeg tok tre serier á 10-10 -11 stk. Da går jeg heeelt ned slik at armene strekkes ut. Jeg var så fornøyd at jeg måtte ringe og fortelle det til treneren. Det var jo tross alt 3 repetisjoner mer enn forrige pers. Og jeg som ble så lei meg forrrige gang jeg gjorde dette etter julen (for da gikk det ikke så bra :/).

Som dere sikkert har forstått er jeg glad i frukt og grønnsaker. På bildene under kan dere se dagens matinnkjøp (bortsett fra lompene 🙂 da)

Diverse innkjøp 11.01.10

Ser det ikke godt ut???? paprika, grønnkål, epler, pistasjnøtter, valnøtter, ristede mandler, valmuefrø og ananas. Dette er fullpakket med næringsstoffer og smak.

Diverse innkjøp 11.01.10.

Jeg skal glede meg over den nye persen en stund!
Jeg anbefaler deg å utfordre deg selv på et eller annet! Det er så gøy når man får det til og det blir lettere neste gang man står overfor en utfordring!!!!!

En smilende Tina hilser dere god natt!!

Publisert under Hverdagsliv, Treningsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!