Tidligtrening :/

Idag var det oppmøte kl. 11 på Bislet for å trene. Det var tidlig men det gikk veldig bra. Sto tidlig opp for å kunne spise en skikkelig frokost som bestod av havre & quinoagrøt + mandler og valmuefrø. Jada, det høres rart ut MEN DET FUNGERER ! Under og etter trening var det noen økologiske tørkede aprikoser som gikk ned.

Lunsj, jo idag var det linsesuppe med løk og grønnkål. Grønnkål er kjempesunt men dessverre vanskelig å få tak i. De har noen småpakker på Ultra, men de er jo dyre. Sverige har mer tradisjon enn oss nordmenn for å spise grønnkål. Jeg husker den gangen jeg fant massevis av grønnkål på Nordby shoppingsenter, Maxi mat. Skal love deg vi kjøpte endel! Men så ble den borte :(((((( Saken er at i svenskenes juletradisjon hører det med grønnkål…..Så gleden var stor da jeg senere fant dette i frysen i Sverige:

Grønnkål fra Sverige

Det står faktisk «En klassiker på julebordet» på pakken. Skulle ønske det også gjaldt Norge!

Publisert under Ingredienstips, Produkttips, Treningsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!