Manchester

Bokhandel i Hanley

Bokhandel i Hanley

White Lion Inn

Her var jeg igår kveld og drakk tomatjuice og limonade 🙂

Hei!

Nå sitter jeg i Manchester og er sulten etter en ganske dårlig frokost. Det er ikke slik at jeg må ha brød eller grøt til frokost (slik som mange andre nordmenn). Jeg tar gjerne middagsrester til frokost men vær så snill: noe annet enn kaker, pølser, blodpudding, frityrstekt potet, lyst brød med syltetøy, yoghurt, egg.
Ja, du skjønner sikkert hva jeg mener. Nå er det et fint hotell ellers, de kjører og henter oss på jernbanestasjonen, viser oss plass til frokostbordet. Men selve frokosten er for en person som er over gjennomsnittet intereressert i ernæring og samtidig ikke spiser diverse matvarer heller meget dårlig!

Jeg er spent på hvordan formiddagens trening skal gå når jeg er sulten allerede.

Det var faktisk slik at jeg måtte presse meg til å spise. De som kjenner meg vet at jeg er så glad i mat at jeg sjelden må presses!!

Hva ble det tilslutt til frokost da? Jo, det ble baked beans, litt stekt champignon, litt stekt tomat, litt grapefrukt, appelsinjuice samt en kjedelig men myk brødskive og en skalk! 🙁 uuuuuuhhh
Tok også en liten fruktsalat til slutt i tillegg til at jeg smakte paa den frityrstekte potetsaken. Jeg orker nesten ikke tenke paa hva slags fett den var stekt i. Hvor mye transfettsyrer den evnt, inneholdt.

Jeg skal fortelle dere mer om transfettsyrer når jeg får bedre tid. Det er iallefall det verste fettet man kan spise!!!

Igar var jeg rundt omkring i Stoke on Trent.
Var innom dette gamle huset som var i begynnelsen av innlegget samt at jeg selvfølgelig matte innom en bokhandel og kjøpe noen bøker.

Ha en fin dag! Jeg håper jeg kommer meg gjennom treningen!
Sorry Kennet, skal prøve så godt jeg kan!

Publisert under Uncategorized

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!