Landhockey

På vei hjem fra middagen i Prestbury kjørte vi forbi en bane hvor jenter spilte landhockey. Jeg sa at dersom jeg hadde bodd i England ville jeg nok spilt landhockey. Eller, det vet man jo ikke?! Siden klimaet er annerledes har man lettere for å velge andre sportstyper også.
Jeg har egentlig aldri vært så veldig interessert i typisk vintersport, bortsett fra at jeg likte ishockey (og innebandy). Landhockey blir jo da det nærmeste man kommer til disse sportene.

Courtesy: Duke Photography

Her ser dere spill:

Det er ikke noe problem å løpe rundt når det er rundt 0 grader, men siste utetreningsdag for meg var 23. desember. Da var det ca. -11 grader. Noe av det flotte med å ikke bo i Norge dersom man ikke er særlig interessert i vintersport er jo valgfriheten når det gjelder sportsvalg og treningsmuligheter (selvfølgelig igjen avhengig av hva man driver med). Men tenk på friidrett, det er ikke så lett å holde på med i Norge. Treningsfasilitetene er få og dårlige, men vi gjør så godt vi kan med de fasilitetene vi har!

Jeg er glad for at Bislet er nesten «åpen» slik at jeg har ca. 140 meter å boltre meg på 🙂 Jeg trenger ikke mer enn 120 meter idag!

Ha en fin lørdag 🙂

Publisert under Hverdagsliv, Treningsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!