Trøtt!

Trening 10.15 var ikke saken for meg, iallefall ikke når man er litt sliten fra før..

Slik så det ut gjennom døren på Bislet idag:

Heldigvis var det noen fra en eller annen etat i Oslo kommune der idag. Bislet er jo faktisk en farlig plass å løpe fort! Da snakker jeg om inne, under tribunen og spesielt rundt og ved ved hovedinngangen til denne løpebanen.
Tror du ikke man installerte dører som, når man åpner helt, går inn i den ene løpebanen…….
Det var det de inspekterte idag. Jeg håper de finner en god løsning. De sa det var dyrt! Jeg svarte at det er ikke så billig å sende folk på sykehus heller!

Jeg håper det beste 🙂 at de endrer dørene til noe som ikke er farlig!

Hadet!

Publisert under Uncategorized

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!