Food Inc. You’ll never look at dinner the same way

Oslo dokumentarkino viser onsdag 24.februar en dokumentarfilm om moderne matindustri. Har jeg tid så går jeg kanskje og ser den. Onsdag er nemlig treningsfri dag for tiden 🙂 Kjekt av og til å ha mulighet til å, ja for eksempel se en film om moderne matindustri…..

Før filmen er det introduksjon av Runar Døving som faktisk var på nytt på nytt på nrk ikveld!

http://www.dokumentarkino.no/

God natt!

Publisert under Diverse

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!