Vil du ha kald mat fra varmdisken?

Fritt for å ikke ha!! Måtte bare ta bilde av dette. Skjønner jo selvfølgelig hva de mener, men likevel.

Idag hørte jeg en litt trist og upraktisk historie. En dame hadde vært hos legen og hadde tatt en blodprøve som viste at hun kanskje hadde problemer med gluten. Hun fikk anbefalt å kutte gluten. Hun ble bra. Neste test viste da selvfølgelig ingenting. Ehhhhhhh så da får hun ikke diagnostisert cøliaki fordi legen anbefalte å kutte gluten før det ble skikkelig diagnostisert! Ikke gjør samme feil. Skal du teste for cøliaki må du ikke kutte gluten. Denne kvinnen spiser nå glutenfritt men får IKKE folketrygdens støtte på 1730,- pr. mnd fordi cøliaki ikke er diagnostisert.

Når man først har blitt kvitt et problem er man ikke særlig lysten på å fremprovosere det igjen!

Ha en fin kveld! Jeg er kjempesulten og må spise nå…..

Publisert under Glutenfritt

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!