Jeg spiste nesten 1,25 hel hvitløk!

Det hørtes nesten skummelt ut! Man har jo problemer med å spise et helt fedd og her har jeg spist mer enn en hel hvitløk. Jeg kunne spist to! Du skal få hemmeligheten…… Den var dampet. Haha, den var ikke sterk i det hele tatt!! Når du koker ris, quinoa eller noe annet legger du hvitløken på toppen, med skall og det hele. Der lar du den ligge i ca. 10-15 minutter. Når du spiser den tar du bort skallet og den ene harde enden av feddet. Det er godt! Try it!

På bildet under sees resultatet av dagens middagshvitløk spist av to personer;

Publisert under Ingredienstips

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!