Test hvilken idrett du passer til!

Programmet puls på nrk har laget en liten og morsom test på hvilken idett som egner seg for deg. Test deg selv her

Jeg tok testen og mente at svaret vel ikke var helt rett. Etter å ha justert svarene på 3 spm. kom konklusjonen jeg mener er mer rett.
Først fikk jeg dette svaret:

Jeg måtte justere svarene mine på 1) om jeg er sterkest i underkroppen, overkroppen eller om styrken er jevnt fordelt. 2) om jeg liker å trene ute eller inne, og 3) om jeg er myk eller stiv som en stokk.

De nye svarene var at styrken er jevnt fordelt, at jeg liker å trene inne og at jeg er myk.

Nå er det sånn at jeg liker å trene inne, men liker å trene sprint/løping ute (sålenge det ikke er veldig kaldt). Mykhetsspørsmålet var litt dumt for jeg er ikke stiv som en stokk, og ikke er jeg kjempemyk heller, men jeg er jo faktisk myk, heller enn å svare at jeg er stiv som en stokk. Det burde vel være en mellomkategori?? men stiv som en stokk er jeg ikke så da satset jeg på svaret «myk» ved andre forsøk.

Dette svaret passer bedre. Jeg holder faktisk på med en eksplosiv idrett nå. Tidligere har jeg drevet med volleyball og ishockey. Jeg var midtspiller da jeg spilte volleyball, der det er en fordel å være spenstig og eksplosiv! Men man må ha utholdenhet også siden en kamp kan vare lenge og det blir mye hopp og sprett og fram og tilbake! 🙂

Publisert under Test deg selv, Treningsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!