Det er deilig å være norsk i Danmark! I Tarm også?

Måtte jo ta bilde av dette firmanavnet som stod nederst på en stor trailer….
For et navn! vm Tarm A/S. Vm eller verdensmesterskap i tarm! Jeg skal ikke melde meg på. Hva er poengkriteriene? Lengst mulig? Kortest mulig transitt(transporttid)? Neppe! Men hvis det skulle være et mesterskap i tarm (tarmfunksjon) måtte det være tarmens evne til å bryte ned og absorbere (ta opp) næringsstoffer som skulle være det som bestemte om man «vant» eller ei 🙂

Jeg var nødt til å undersøke litt rundt dette med navnet! Jeg gikk inn på nettsiden deres og fant at de bl.a transporterer mat.
Visste du at det var egne tanker for minkfor? Eller har jeg misforstått da? De sier så at de har tanker for minkfor!

Iallefall begynte jeg å mistenke at dette var en form for «spøk», ikke tull, men at de ønsket å spille litt på humor med firmanavnet da de har et par likhetstrekk med vår tarm. 1) de transporterer mat, 2) tankene er runde som en tarm.

Men jeg kunne ikke finne noe som spilte på humor på nettsiden deres. Jeg kunne heller ikke finne generell info med opprinnelsen til firmanavn. Jeg fant til slutt da jeg gikk inn på «kontakt» at de holder til på et postnummer som heter Tarm. Altså er det et sted i Danmark som heter Tarm!

Da var det mysteriet løst 🙂 🙂

Ha en fin lørdagskveld!

Publisert under Sprø greier

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!