Jeg vil ut i naturen!

Ikke for å strø salt i såret men det er bare én fridag igjen. Det kan bli litt deilig også……

(Bilde hentet fra www.turistforeningen.no)

Nå som snøen forsvinner og det blir varmere og varmere kommer jeg nærmere en ny ting jeg skal begynne med. Det er ikke et prosjekt og det er ikke hverken jobb eller studier.
Jeg har lyst til å være med på turer i regi av Den Norske Turistforening. Man må ikke reise langt for å være med. Man kan starte med turer ikke langt unna der man bor. For min del blir det da turer med DNT oslo og omegn. De arrangerer turer i ulik vanskelighetsgrad og lengde med turleder. Det er det som er genialt for ingen har lyst til å gå seg bort inne i skogen! DET har jeg gjort sammen med ei venninde for mange, mange år siden. Da mener jeg mange år siden. Vi var vel kanskje 6-7 år?????

(Bilde hentet fra www.turistforeningen.no)
Måtte legge inn et bilde hvor det ikke er snø, for nå begynner jeg å bli enormt lei av den og kald luft!!!!!!!!
Oversikten over de ulike turene som arrangeres kategoriseres med bl.a disse tre kategoriene: «Terreng» «Vanskelighetsgrad» og «Passer for»

Sjekk denne linken for å finne alle lokallagene av DNT

Her er en filmsnutt om en mann som virkelig lever friluftslivet. Det er laget en dokumentarfilm om ham og dette er kun en liten snutt:

Publisert under Diverse

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!