Epleklippen!

Sindre på Jan Thomas Studio klippet håret mitt idag. Jeg var i ferd med å spise et eple og forsatte med det utover klippen 🙂


Vi snakket først litt om hvordan klippen skulle være.

Jeg har ganske langt hår og vil fortsatt ha det langt!

Derimot hadde jeg lyst til klippe det litt opp på sidene slik at mer krøller kommer frem!

Ja, det ble kortere på sidene og jeg gleder meg til å vaske det slik at jeg kan få frem mer av krøllene 🙂

Det hjelper jo ikke å ha langt hår hvis der er slitt så da er det bedre å ha litt kortere enn drømmelengden + sunt hår 🙂

Idag hadde vi møte med etterutdanningsgruppen for kliniske ernæringsfysiologer. Det er MYE jobb å lage et etterutdanningskurs. Temaet er gastroenterologi. Hvis du skulle ha lyst til å se aktuelle tema for kurset og litt av hva kliniske ernæringsfysiologer jobber med kan dere se listen på denne siden
Det blir mye tarm på kurset!

God tarm! Hilsen Tina

Publisert under Hverdagsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!