Cossa

Nå er det på tide at dere får oppskriften til denne kikertpannekaken.

ca. 2 dl. kikertmel
1/2 ts. salt
1/2 ts. pepper
Ca. like mye vann som kikertmel (i volum)
1 løk i skiver
Litt basilikum eller annet krydder (friskt eller tørket)

Bland det tørre for deretter å tilsette vann og olje. Tilsett såpass mye vann at røren er fast, men ikke rennende (tykkere enn vanlig pannekakerøre). Dette lar du stå i 30 minutter før du steker det på svak varme i stekepannen i ca. 15 min.
Du kan steke det i ovnen også, i en paiform eller på bakepapir på stekebrett.

Du kommer til å finne mange bruksområder og tilberedningsmåter for denne oppskriften.

Angående dette krydderet må dere nok prøve dere frem for å fine hva dere liker best. Jeg var ikke så begeistrert for å bruke mynte i! Anbefaler ikke dere å kaste bort en runde socca med det krydderet.

Prøv den!

Publisert under Oppskrifter

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!