Ikke testet enda

Har ikke tatt blodprøven enda! Ikke fordi jeg er bekymret for stikket, men fordi jeg rett og slett ikke fikk tid!
Sånn kan det gå! Da jeg tok masteroppgaven min måtte jeg av og til stikke meg i fingeren for å få blod til noen tester jeg skulle gjøre. Jeg er vant til det!

Sammen med testen mottok jeg også noen brosjyrer…..
Inne i hovedesken lå det en mindre eske som inneholdt alt nødvendig materiale.Bruksanvisningen i seg selv er vel ikke så interessant!

.
.
.
.
.
.

Da er det bare å gå i gang og stikke seg selv i fingeren. Det er mange som ikke liker å stike seg i fingeren, selv ikke når andre gjør det for dem. I know! Men det gjør jo vondt bare et lite øyeblikk. Hvis man visste når i livet man kom til å ramle på sykkelen eller når man skulle skrape opp leggen, eller når man skulle få en ball rett i ansiktet, ja da ville man gått rundt og vært bekymret! Av og til kjekt for ting men ikke vet også 🙂

Selve stikket er ikke så farlig, men det er det å sitte og vente på stikket som er det verste.
Jeg må passe på å spise til riktige tider idag slik at treningen går best mulig! Da skal jeg koke hirsegrøt nå og så spiser jeg en skikkelig middag ca. kl. 14.00 🙂 Oppvarmingen begynner 16.00 og selve treningen 16.30.
Det kommer til å fungere kjempefint!

Publisert under Test deg selv, Treningsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!