Hvordan ødelegge hirsegrøten sin!

Nå har jeg oppskriften på å ødelegge hirsegrøten sin! Man blander bare inn litt gojibær!
Det snakkes mye om gojibær og hvor sunt det er. At det er så mye antioksidanter i det. Men jeg kommer ikke til å bruke det i maten min. Det finnes så mye annet sunt som smaker godt og da kan jeg ikke presse i meg gojibær!

Det var siste gang jeg puttet gojibær i grøten! Du må gjerne prøve selv. Jeg har overspist gojibær en gang. Etter det klarer jeg ikke å spise det lenger….. KLokken er 8.00 på lørdags morgenen og jeg skal kjøre mannen min på jobb 🙂 🙁
Trening idag? Treneren sa ingenting, men jeg tror der er en liten joggetur på programmet! Liker ikke å jogge , rett og slett. Ikke for å ta treningsmotivasjonen fra dere altså, man liker jo andre ting. Jeg er mer glad i ting som går fort og med kortere varighet, eller ting som varierer i intensitet….

Publisert under Diverse

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!