Stoltzekleiven opp!

Det er mange ulike løp i Norge. Alt fra 60 meter flatt, 10 000 meter flatt, motbakkeløp på flere kilometer og så videre. Det er nesten uendelig hva mennesker liker å konkurrere mot hverandre på når det gjelder distanser og terreng!

Jeg leste på aftenposten.no at et løp ble fulltegnet på fire minutter og at det var så hardt at de mente det burde være aldersgrense på det…????? Hva er dette? Jeg tenkte med én gang at dette var et av de løpene hvor de løper, løper, løper, løper, har kondisjon, kondisjon og kondisjon. I aftenpostens artikkel sto det ikke hvor langt det var. Jeg googlet derfor stoltzekleiven opp og fant nettsiden www.stoltzen.no

Her ligger folk strødd etter endt løpetur!

Bilde tatt fra aftenposten.no (FOTO: SEAN MELING MURRAY / BERGENS TIDENE)

De løper 910 meter totalt, men det er «kun» 313,5 meter i høydeforskjell. Her er det ganske bra stigning i løypa. Etter å ha sett dette kom konkurranseinstinktet frem og jeg tenkte at dette kunne være en kul utfordring!

Beste kvinne på statistikken har brukt 9minutter og 56 sekunder på å komme til mål. Beste mann 8 minutter og 13 sekunder.

2 siste bilder fra Google earth.

Uansett, er det nå sent for ordinær påmelding, men man har mulighet for å sette jeg opp på venteliste……. Har du lyst til å bli med på slike løp finnes det nok andre steder i Norge også, Men jeg vet ikke hvor! www.friidrett.no har muligens noen ledetråder. Sjekk også www.kondis.no

Idag skal jeg løpe 100 meter flatt 🙂 🙂 og heller ikke så fort! Tror du at man ikke blir sliten av å løpe så korte distanser? Tro om igjen, alt kommer an på intensitet og antall. Prøv å løpe alt du kan, så blir du nok sliten ja! 🙂