Nå er jeg dritt lei….

av kulde, snø, kald luft, kald luft og kald luft. Idag da jeg våknet tittet jeg ut og var faktisk helt åpen for at det hadde snødd (husker jo hva som skjedde her om dagen). Jeg tittet ut med denne tanken i hodet «snør det eller, for det hadde jo ikke sjokkert meg?!»

Da jeg så dette bildet på nettet fikk jeg en lengsel etter å komme til sommeren og være på et så koselig sted. Helt uten tidspress og oppgaver. Stedet som det er bilde av skal jeg fortelle dere om når jeg får tid og det er ikke nå. Idag skal jeg nemlig i et møte med etterutdanningsgruppen, vi som arrangerer etterutdanningskurs for kliniske ernæringsfysiologer i gastroenerologi i november. Mye jobbing med et kurs. Tenk på det neste gang du er på kurs, eller forresten ikke tenk på det! Bare sitt og kos deg og lær 🙂 🙂

Ha en fin torsdag mens vi venter på varmen!

Publisert under Diverse

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!