God bar!

Idag kjøpte jeg en av disse barene i en helsekostforretning. Det var mange ulike smaker å velge mellom så det er bare å jobbe seg fremover i smakene! Jeg valgte blåbærsmak og ble ikke skuffet. Først syntes jeg den smakte litt lite, jeg hadde forventet at det smakte mer, at smaken skulle være mer fremtredende, men etterhvert kom smaken mer frem. Denne baren kan ikke bare bites og svelges, den må tygges for å få frem mer av smaken!

Denne baren kostet 20,- kroner i Sunkost, men en stund etterpå så jeg de hadde de samme barene i Life til 23,- kroner


Den har glutenfritt merke på pakningen:


De påstår det er en kilde til omega-3. Det blir ikke min kilde iallefall. Jeg satser på andre kilder 🙂
Men når det gjelder smak og konsistens er jeg litt usikker på hva jeg skal gi! Jeg venter faktisk med å gi karakter til jeg har testet ut flere! Det er vel det mest rettferdige?! 🙂

Idag har jeg forresten kjøpt en av de mest originale gaver i hele mitt liv! Jeg ringte en kamerat for å fortelle hva jeg hadde kjøpt i gave…….det var så spesielt at jeg måtte fortelle noen…..
Hva i ALL VERDEN tror du dette er? Jeg skal la deg lure en stund på det! Først tenkte jeg at dette ikke er ernæringsrelatert, men det kunne ikke vært lenger fra sannheten!
Tips nr. 1: Det er i høyeste grad ernæringsrelatert!
Jeg blir kjempeglad hvis dere klarer eller prøver å finne ut hva dette er?
Tar det lang tid før noen kommer i nærheten av hva det er skal dere få tips nummer 2!
Hvis noen vil forsøke å gjette hva det er kan de sende en e-post til tina@hamelten.no

God natt!

Publisert under Gjær- og glutenfritt, Glutenfritt, Karakterer til ulike matvarer/produkter

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!