Wasabierter og frihet

Etterutdanningsgruppen jeg er med i hadde et møte sist uke. På en oppslagstavle i lokalet hang det et ark med følgende tekst:

Jeg syntes det var så fint at jeg ville dele det med dere!

Netti i Jan Thomas Studio hadde med seg wasabierter på jobb.. Hun oppfordret alle til å smake. Noen gren på nesa av det mens andre ikke ville prøve. Selv prøvde jeg men jeg kommer nok aldri til å kjøpe det. Det smakte liksom, nei, jeg vet ikke, men det var ikke direkte godt! Den hadde både gode og merkelige smakselementer….
Den engelske ingredienslisten….

og den norske ingredienslisten…. Ser du oversettelsen solblomstolje? 🙂 Og hvorfor i all verden deklareres ikke gulfargen på norsk eller tysk?? 🙁
Karakter for smak= 2,5 (av 6 mulige), karakter for konsistens= 2

Sorry Netti, men jeg blir ingen fan av wasabierter….

Publisert under Karakterer til ulike matvarer/produkter

Comments are closed.

Om bloggen



Hei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!