Ikke alltid fersk mat på McDonald`s i Sverige – Bedre i Norge?

En svensk dokumentar avdekker ting, som ikke burde skjedd, hos mange av McDonald`s restaurantene i Sverige. 37 av 48 restauranter merker om maten. Det kan være kyllingsalat som får ny datomerking eller en doughnut som får det. Hamburgere ligger over tiden i varmeskap. Jeg er spent på utspillet fra McDonald`s i Norge, for hvorfor skal vi forvente at tilstanden er bedre i Norge????
Hele dokumentaren går på den svenske kanalen Svt2

For å lese artikkelen på nrk.no kan dere klikke HER

Publisert under Matproduksjon

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!