Sommerfarger og grand prix vinnere

Beklager hvis innlegget er rotete……..

I Oslo er det nå gode lukter (hvis du ikke regner med eksoslukten da!).
Trær og blomster begynner å leve igjen 🙂 Noe av det beste jeg vet er syriner, og de er i ferd med å blomstre. Det gjør disse søte, små og hvite blomstene også.


Jeg var på norsk aften igår. Jeg hadde helt ærlig forventet kjedelig mat, men neida, her var det skikkelig kvalitetsmat! Med SMAK! Du ser en stolt person vise frem maten sin. Det er med grunn han er stolt, for maten var virkelig god. Maten kom fra noe som het Fursetgruppen

Da vi gikk inn i lokalet var jeg spent på hva som befant seg på bordetHer smiler jeg over maten, og det med grunn!

Her drikker jeg noe godt! Nå er det ikke vanlig å drikke dette, men spise i bolle med skje, da det er suppe. Denne suppen var så full av smak!!!
De «doserte ut» suppe ved hjelp av en trakt:

Det var fiskesuppe med trøffelsalt 🙂 Fiskekakene de serverte var nydelige. Maten deres kan anbefales!

Alexander Rybak underholdt virkelig godt med flere av sangene sine inkludert «Fairytale» 🙂


Didrik Solli-Tangen sang vinnersangen sin. Vi håper han gjør det godt neste helg!
Maria Haukaas Storeng sang, men ikke den kjente «Hold on be strong». Rett foran oss stod det noen journalister( og delegater?) fra Nederland som ble skuffet av at hun ikke sang den sangen. Vi stod nesten først i salen og kunne se veldig bra hva som skjedde på scenen 🙂

Vi var på festen med Kjetil Grimsrud til høyre for meg på bildet til høyre. For anledningen hadde jeg make-up av Ida Marie Welding på Jan Thomas Studio 🙂 Takk Ida-Marie 🙂

Det var en hyggelig kveld med god mat! Tusen takk til Fursetgruppen og innovasjon Norge! 🙂

Publisert under Hverdagsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!