Det ble verre!

Er det ikke slik at når man tenker at en ting ikke kan bli verre, ja…….da blir det…VERRE!

Jeg tok bilder igår av hvordan vi har det i «stua», litt vanskelig å kalle det en stue når man ikke har sofa, bord, tv, telefon. Søndag ble 100 år med gulvbelegg revet bort fra stuegolvet og kjøkkengolvet. Det så jo virkelig ikke ut!!!!! Gammel parkett og gulvbelegg sto oppetter veggen og LUKTET 🙁 🙁 🙁

Til nå har vi ikke hatt sofa, bord, stoler, kjøkkenbord, internett, fasttelefon, tv (ledningen til de tre sistnevnte ble kuttet da området hvor vannlekkasjen hadde vært skulle saneres og gulvet tørkes). I tillegg har vi ikke hatt kjøleskap og fryser! Ok, jeg har overlevd uten kjøleskap og fryser i 1 mnd, ikke frivillig.

Det at man tenkte det ikke kunne bli verre var ikke sant, for nå står mye av kjøkkeninnredningen i stua, komfyren står i stua og er ikke i bruk, så nå har jeg virkelig INGENTING, bortsett fra vann i springen, en oppvaskmaskin og en vaskemaskin. Jo, jeg har en seng å sove i og et kjemperotete soverom, for alt må jo inn der!

Ifølge forsikringsselskapet hadde jeg ikke rett til å få et annet sted å bo!!! For jeg har jo kjøkken og bad. Jeg har et sted å gå på do! Litt av en standard å gi forsikringskundene sine i 2010; Du har et sted å gå på do!!! Takk! Sist jeg snakket med forsikringsselskapet sto jo tross alt ikke komfyren i stua.

Her kommer det sure: Noe av det vi likte med leiligheten var at man bare kunne flytte RETT INN uten å ordne noe 🙁 🙁 🙁 Hæ? Hva sa du?

Så takk til Kiwi for flotte Salat- og grytebønner i små esker og takk til dere som produserer lomper (tenker spesielt på Finstadlompene).
Det må jo sies at jeg ikke er sulten og heller ikke underernært, så kanskje forsikringsselskapet har rett?? Jeg har god nok standard i leiligheten!

Skal komme med bilder til dere, både hvordan leiligheten så ut før og hvordan det er nå.

Til dere som vant konkurransen sist, vet dere hva? Dere er ikke glemt!!!

Publisert under Diverse

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!