Lomper med smak av salt og pepper

De smakte virkelig pepper! At lompene har salt er vel ingenting å skrive på forsiden av en lompepakke?! De smakte iallefall ikke mer salt enn andre lomper jeg har smakt.
Disse lompene er helt ok hvis du vil ha dem med peppersmak for produsenten har brukt nok pepper til at du kjenner smaken, men uten at den er veldig sterk.

Forresten burde det vel ikke stå «Salt og pepper lomper».. For hva i all verden betyr det å lompe? Er det noe salt og pepper gjør? Jajaja, vi forstår hva de mener og så lenge vi gjør det så er vel det det viktigste!

Mine favorittlomper er av merket Finstad! Men det er Buer som produserer dem faktisk, det fikk jeg fortalt av en lompesjåfør 🙂

Nei, nå må det jobbes litt til med en diettplan før det er slutt for idag. Så bærer det til trening. Etter all maset som har vært har det vært veldig vanskelig å trene regelmessig 🙁 🙁 og det er jeg veldig lei meg for!
Men nå er det på`n igjen 🙂 🙂

Tok noen kule bilder på trening igår og på søndag. Det lå faktisk endel muskler der fortsatt 🙂 JIPPI!!!

Hadet!

Publisert under Diverse, Hverdagsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!