Matprodusentenes nettsider

I forbindelse med jobben min er jeg stadig innom diverse matprodusenters nettsider for å sjekke innhold i ulike matvarer.
Igår var jeg innom nettsiden til Mills. Den var faktisk så søt at jeg synes dere burde ta en titt:
Mills – produkter

Jeg var også innom nettsiden til sørlandschips som var veldig artig. SØRLANDSCHIPS – nettside

Idag skal jeg løpe 200-metre UTE så jeg håper det gir seg å regne til klokken er 18 i ettermiddag!!!!!
Ellers er det mulig at jeg drar til Bislet og løper inne under tribunen!

Bilde tatt fra www.bislettstadion.no

Og jeg som sitter her i sandaler og en tynn ermeløs topp. Hvordan skal det bli når regnet øser ned og jeg vil hjem og spise? Det er slik det kan gå når man ikke har internett og TV hjemme, og man ikke følger med!

Kroppen begynner å «samle» seg igjen, heldigvis. Jeg misliker sterkt (hater) lange perioder uten ordentlig trening. Nå har jeg løpt (ikke langt), trent styrke, padlet og løpt trapper og det har ikke vært forgjeves. Vil du ha energi? Ja, da må du bruke energi! Vil du føle deg lettere i kroppen? Ja, da er det smart å slite ut kroppen av og til. Høres selvmotsigende ut, men kroppene våre elsker å brukes!

Så ut og tren! 🙂

Ha en fin regntorsdag!

Publisert under Hverdagsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!