Svensk eller norsk håndtverker???

Når håndtverkeren drar igang mikrobølgeovnen for å få seg lunsj, er det da en svensk, norsk eller dansk håndtverker? Jeg vet iallefall at denne håndtverkeren var svensk. Første dagen de kom til oss i august rundt lunsjtiden begynte det plutselig å lukte mat????? Hva? Vi hadde jo ikke utstyr eller ingredienser liggende som kunne skape en slik lukt, så jeg begynte jo å lure på hva slags utstyr disse håndtverkerne hadde med seg!

Jeg hadde ikke sett mikrobølgeovnen som stod på gulvet….

Noe av det jeg liker når jeg treffer svenske personer er å spørre dem om hva de synes er forskjellen mellom oss nordmenn og dem svensker. Vår snekker mente du kunne se det om det var en svensk eller norsk håndtverker hvis du så hva han bar på! En norsk håndtverker bærer ryggsekk med matpakken i mens en svensk håndverker bærer en kjølebag med mat som skal varmes opp. DET visste jeg ikke, men jeg er jo ikke overrasket!


Varm mat Kald mat

………………………………………………………………………………………………………………………………..
Vår svenske håndtverker mente også at norske jenter var slankere enn de svenske, hva nå enn det kommer an på????
Vi tror nok vi er så like, menn det er nok mest utenpå, eller??
Er det andre som har noen artige forskjeller mellom nordmenn og svensker??

En stor gladnyhet er at nå har jeg sofa, jeg kan gå på et gulv, jeg kan sette mat i kjøleskap og jeg kan sette ting i frysen.
Det jeg gleder meg til nå er en saftig handlerunde! Bilde hentet fra jaktweb.no

God helg

……………………………………………………………………………………………………………………………….

Publisert under Diverse, Hverdagsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!