Vil du på kurs om matallergi/intoleranse i kveld??

Er du i Oslo og vil på kurs om matintoleranse/allergi i regi av astma og allergiforeningen kl.18-20 ikveld???
Skynd deg å ta kontakt med meg hvis du vil påkurs 🙂

Førstemann til mølla…..

Publisert under Uncategorized

1 comments on “Vil du på kurs om matallergi/intoleranse i kveld??

  1. Så fin blogg du har! Følger deg på bloglovin og kommer nok snart innom igjen:)

    Skulle gjerne vært på kurs med deg, men det blir nok for langt unna for meg. Jeg har ikke påvist noen matvareallergier, men merker at jeg har det mye bedre uten melk og hvetemel (og sukker), og skulle gjerne lært mer. Kanskje du kan skrive mer om det på bloggen din? Følger i alle fall med deg:)

    Hilsen Anita

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!